Onsdagen den 27 september 2023

Publicerad 2022-04-24

Renlighet, gård och tvättstuga


Hej,

Vädret börjar bli finare och vi vistas på vår nyrenoverade gård alltmer. Detta innebär en del lek av barn samt att en del mat, dryck etc förtärs på gården. Vänligen ta med er allt skräp så att inget efterlämnas och stör renligheten på gården. Det finns många papperskorgar till allas förfogande, använd dessa.

Det kamratsliga i en BRF är också att hjälpas åt, det blåser ofta och mycket i Malmö och om ni ser papper, plast eller dylikt flyga i er väg, hjälps gärna åt att plocka upp dessa och lägg i en papperskorg. 

Trivseln kommer att förhöjas samt slipper föreningen och dess medlemmar stå för ytterligare kostnader att slutligen ta in en städfirma om detta inte underhålls.

Rökning vid entréer är FÖRBJUDET. Att fimpa cigaretter är numera olagligt. Vänligen fimpa vid våra utsatta askfat på gården eller ta med fimpen hem och släng. 

En återkommande punkt är också renligheten i våra tvättstugor. Detta törs att påpekas igen då en del boende dessvärre fortfarande möts av ej rengjorda tvättstugor av en föregående medlem som nyttjat tiden. (Sopa/moppa, torka av maskiner/vask, töm luddfack i torktumare OCH torkskåp. Lämna i sådant skick man själv vill finna utrymmet i). Våra leverantörer av städ och underhåll är endast ansvariga för det avtal vi har med dessa. Brister detta så man välkommen med feedback på brf-mailen.. Men det dagliga underhållet, 3 tvättider om dagen, är medlemmars fulla ansvar.

Vi i styrelsen är öppna för förslag på hurvida vi kan få denna punkten starkare, ni är välkomna att kontakta oss. 

Hoppas på en bestående förbättrning, tack på förhand.

Mvh, Styrelsen